NEGENMAANDENBEURS 2009

Het forumonderdeel voor ouders
BUTTON_POST_REPLY
Avatar gebruiker
Bambam
:)
BerichtenCOLON 11086
GeregistreerdCOLON ma jul 09, 2007 10:33 pm
WoonplaatsCOLON Rotterdam

NEGENMAANDENBEURS 2009

Bericht door Bambam » vr okt 24, 2008 11:17 pm

Amsterdam, 23 oktober 2008 - Ook in 2009 is de Negenmaandenbeurs dé plek waar (aanstaande) ouders zich volop kunnen laten inspireren. Het grootste en meest complete evenement op het gebied van zwangerschap en baby’s staat bol van trends en informatie. De Negenmaandenbeurs wordt gehouden van woensdag 18 tot en met zondag 22 februari 2009 in Amsterdam RAI.

Tijdens de Negenmaandenbeurs kunnen bezoekers zich door tal van vooraanstaande babymerken laten inspireren en informeren over onder meer de beste verzorging en voeding voor mama, baby en papa, de leukste kleertjes, veilig vervoer, inspirerende kinderkamers en leerzaam speelgoed. Beursmanager Nicole Tuitert van Amsterdam RAI: “Als je een kindje verwacht of net hebt gekregen, komt er van alles op je af en moet er veel geregeld worden. De Negenmaandenbeurs helpt je op weg; je vindt er alles wat je nodig hebt onder één dak!”

Nieuw: Baby- en Kids Webshop Paviljoen

De beursvloer staat ook in 2009 bol van mooie stands van vele babymerken en wordt tevens gevuld met diverse leuke pleinen en straatjes. Zo vinden aanstaande en jonge ouders op het Bol van KennisPlein alle informatie die ze nodig hebben over voeding, veiligheid, gezondheid en bevallen. Nieuw op de beurs is het Baby- en Kids Webshop Paviljoen waar online bedrijven hun website tot leven laten komen.

De nieuwste producten en diensten op babygebied zijn te vinden op het Noviteiten & InnovatiePlein. Verder biedt de Negenmaandenbeurs 2009 diverse workshops, bijvoorbeeld over de inrichting van de babykamer op het Babykamer InspiratiePlein. De hipste en liefste schilderijtjes voor de babykamer kunnen bekeken worden in het Kinderkamer Kunststraatje.

Profiteren van beursaanbiedingen

De dag is uiteraard niet compleet zonder het hartje van het kindje te beluisteren of een echo te laten maken. Natuurlijk kan ook geprofiteerd worden van interessante beursaanbiedingen die mee naar huis genomen kunnen worden in de unieke nijntje beurstas. Het evenement kent daarnaast ook een Buggy Parcours waar bezoekers bepalen welke kinderwagen geschikt is voor hun kroost. Als klap op de vuurpijl kunnen (aanstaande) moeders voor zichzelf en hun kindje inspiratie opdoen tijdens spetterende modeshows, waar de laatste trends op het gebied van zwangerschapskleding en kinderkleding geshowd worden.

Voeding en verschoning

Vanzelfsprekend stelt de Negenmaandenbeurs de bezoekers in de gelegenheid om de kleintjes in alle rust borstvoeding of andere voeding te geven en te verschonen. Ook voorziet het evenement in professionele kinderopvang voor die kindjes die ongestoord willen spelen terwijl papa en mama de beurs verkennen.

Openingstijden Negenmaandenbeurs en Huishoudbeurs

De Negenmaandenbeurs 2009 wordt gehouden van woensdag 18 tot en met zondag 22 februari in Amsterdam RAI. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur en op donderdag 19 februari en vrijdag 20 februari van 11.00 tot 22.00 uur. Entreekaarten kunnen begin december gekocht worden via www.negenmaandenbeurs.nl of www.prenatal.nl.

Tegelijkertijd met de Negenmaandenbeurs wordt de Huishoudbeurs 2009 (van 14 tot en met 22 februari) gehouden in Amsterdam RAI. Met de entreekaart hebben de bezoekers op dezelfde dag ook gratis toegang tot de Huishoudbeurs. Nederlands grootste evenement voor vrouwen laat bezoekers kennismaken met de nieuwste trends op het gebied van Mode, Verzorging, Vrije tijd, Wonen en Culinair. Het themaplein van de Huishoudbeurs staat volgend jaar in het teken van ‘Bubbels’.

Avatar gebruiker
Banban
BerichtenCOLON 7447
GeregistreerdCOLON ma jul 09, 2007 10:37 pm
WoonplaatsCOLON Amsterdam
CONTACTCOLON

Bericht door Banban » za okt 25, 2008 3:02 pm

hm, negenmaandenbeurs........16jaar te laat dus :P

Avatar gebruiker
Simone...
BerichtenCOLON 264
GeregistreerdCOLON vr dec 21, 2007 3:22 pm
WoonplaatsCOLON Assen

Bericht door Simone... » za okt 25, 2008 4:48 pm

dit lees k wel een x als k me verveel :shock:

Avatar gebruiker
Karintjuh
BerichtenCOLON 3292
GeregistreerdCOLON di maart 19, 2013 3:50 pm
WoonplaatsCOLON Mijn huis

Re: NEGENMAANDENBEURS 2009

Bericht door Karintjuh » di feb 04, 2014 8:04 pm

Was wel leuk toen ik er was ;)
You will never be happy if you continue to search for what happiness consists of.
You will never live if you are looking for the meaning of life.

BUTTON_POST_REPLY